Nyelv: Magyar -

Ki vagyok ÉN?

Hogy ki vagyok ÉN?

  • Landgraf Arnold? Igen, de ez csak a nevem. Viszont ÉN nem a nevem vagyok.
  • Két diplomás üzemmérnök? Marketing- és reklám-manager? Üzletkötő (több területen is)? Kereskedő-boltvezető? Könyvesbolt és nyelviskola tulajdonos? Vállalkozó? Rendezvényszervező? Reflexológus – természetgyógyász? Csí-kung oktató? Sok féle masszázstechnikát ismerő és alkalmazó masszőr? Lélekgyógyász? Vagy tudati gyógyító? Igen, ezek mind én voltam, vagy vagyok, de igazából ezek sem ÉN vagyok, mert ezek csak a végzettségeim és a foglalkozásaim.
  • Férj, családapa, elvált szülő, testvér, netán még mindig gyerek? Igen, ez is mind én vagyok, de ezek sem ÉN vagyok, mert ezek csak a családon belüli minőségek, melyeket az évek alatt betöltöttem.
  • 180 cm magas, középkorú, sötétbarna hajú, zöld szemű, szakállas, férfi? Igen ezek is én vagyok, de még sem ÉN vagyok, mert ezek csak a testi adottságaim, a korom, illetve a nemem, melyek állapotok.
  • Jó kiállású, határozott, szimpatikus, kedves, mosolygós, jó humorú, segítőkész, figyelmes, magával ragadó személyiség? Igen, ezek is mind én vagyok. De ezek még mindig nem ÉN vagyok, mert ezek a tulajdonságaim.
  • Költő, jó térlátású tervező, kiváló beszédkészségű előadó, gyors helyzetfelismeréssel rendelkező ember, rendszerben gondolkodó terapeuta? Igen, ezek szintén mind én vagyok, de még ezek sem ÉN vagyok, mert ezek a képességeim.
  • Szomszéd, főnök, beosztott, utas, autóvezető, vásárló, lakó, tulajdonos, alperes, ügyfél, partner, szerető, barát, ellenség, ? (És még sorolhatnám a végtelenségig.) Igen, ezek is mind-mind én vagyok. De ezek sem ÉN vagyok, mert ezek csak címkék és szerepek, melyeket vagy rám aggattak mások, vagy magamra öltöttem, hogy eljátsszam, bármilyen okból kifolyólag.

De akkor „Ki vagyok ÉN?”

Erre a kérdésre segítek megadni a választ Önnek/Neked is kedves érdeklődő, amennyiben úgy érzed, hogy sikertelen vagy, párkapcsolati és munkahelyi gondokkal küzdesz, nem érted saját magad vagy a körülötted élő embereket, fogalma/fogalmad sincs miért született/születtél ide és mit keres/keresel itt a Földön, vagy csak elakadt az élete/életed és nem látja/látod, hogy hol, hogyan és min kéne változtatnia/változtatnod.

TÁMOGATÓ PARTNEREK

Arquebusade WaterFeelingmagazinArquebusade Water