Nyelv: Magyar -

Etikai kódex

Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozóval való együtt működés során az alábbi etikai kódexet kell követni:

  • Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozóval kapcsolatos üzleti ügyeim lebonyolítása során mindenkor a becsületesség és tisztesség elve vezérel. Legjobb tudásom szerint végzem az ajánlói munkámat.
  • Nem teszek negatív vagy becsmérlő kijelentéseket Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozóról, termékeiről, reklámanyagairól ,könyveiről, üzletkötőiről, dolgozóiról mások előtt. Nem végzek tudatosan olyan tevékenységet, aminek következtében más üzletkötők vagy Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó kárt szenved. Nem teszek olyan kijelentéseket Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó termékeiről, könyveiről, reklámanyagairól!
  • Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó reklámanyagait, könyveit, termékeit vagy csomagolásukat nem változtatom meg, és erre másokat is figyelmeztetek. Amennyiben nem Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozótól beszerezhető termékeket veszek, eladok vagy ajándékozok, semmilyen célzással vagy kijelentéssel nem keltem azt a benyomást, hogy ezek a termékek Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozótól származnak. Emellett arra is odafigyelek, nehogy mások tévesen Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozónak tulajdonítsák ezeket a termékeket.
  • Legjobb tudásom szerint próbálom a vásárlóim elégedettségét elérni Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó termékeivel kapcsolatban. A vásárlóknak és az érdeklődőknek Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó termékeit a valóságnak megfelelően mutatom be, és a legjobb szolgáltatásokat nyújtom számukra.
  • Az értékesítési pontjaim kiépítése folyamán felelősségteljesen valamennyi kötelezettségemet teljesítem, és minden személlyel szemben tiszteletet tanúsítok.
  • Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozóhoz nem kapcsolódó üzleti vagy más egyéb ügyeim lebonyolítása során nem használom fel sem Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó nevét, sem az olyan forrásait, mint pl. információk, irodalom és gyűjtemények, címlista, stb.
  • Potenciális értékesítési pontok és leendő üzletkötőim meghívása esetén garantálom, hogy az előadás célja tisztán kivehető legyen.

TÁMOGATÓ PARTNEREK

Arquebusade WaterFeelingmagazinArquebusade Water