Nyelv: Magyar -

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A megrendelések kezelését, a kiszolgálást, a fizetést és a szállítást Magyarország és az EU területén Landgraf Arnold természetgyógyász magán vállalkozó szállító partner cége végzi, az Magyar Posta és Logisztikai cég (továbbiakban MPL)!

Megrendelés

Megrendelését kizárólag a http://landgraf-arnold-naturopathe.com weboldalon keresztül fogadjuk el. Telefonon, faxon, levélben megrendelésre nincs lehetőség. Érvényes rendelést Ön csak sikeres regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztrációja során az adatlapot értelemszerűen kell kitöltenie. Lehetősége van eltérő szállítási és számlázási cím megadására. A regisztrációt követően kosárba helyezheti a terméket. A szállítási cím megadását követően a program automatikusan hozzárendeli a szállítási díjat. A szállítási feltételekkel és a szállítási díjakkal kapcsolatosan módjában áll választani különböző opciók között a vásárlási folyamaton belül. A weboldalunkon leadott megrendelés nem minősül írásba foglalt szerződésnek.

Árak

Az általam jelenleg forgalmazott termékek, szolgáltatásaim árait itt találja http://landgraf-arnold-naturopathe.com Az árváltozás jogát fenntartjuk! A megrendelt árut vagy szolgáltaást a megrendelés időpontjában meghatározott áron garantáljuk. Az oldalon található esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Fizetés

A vásárlás értékének kiegyenlítése banki előreutalással lehetséges. Az átutalt összeg mértéke függ az áru darabszámától, súlyától és a szállítási díjtól. Megrendelés elküldésekor látja a kiszámolt teljes összeget, miután elküldte a megrendelési lapot, ezt követően az ott megjelent <összesen> összeget Landgraf Arnold bankszámlájára kell átutalni. A beérkező összegnek pontosnak kell lennie.

Bankszámla adatok

  • Bank neve: MagNet Bank
  • Kedvezményezett neve Landgraf Arnold
  • Bankszámlaszámunk: 16200223 - 10042047

Banki előre utalás (e-banking – kényelmesen fizethet otthonából ha ellátogat bankjának weboldalára és belép az e-banking fiókjába. Ha nincs e-banking hozzáférése, akkor bármikor kérhet a bankjától egyet). Ez a legkényelmesebb és megfizethetőbb megoldás.
FONTOS! Kérjük tüntesse fel a rendelési azonosítót az utalás közleményébe. A rendelési azonosítót a visszaigazoló emailjében találja vagy a Rendeléseim menübe.

Az utalás költségét a termék megrendelőjének kell fizetnie. A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni az alapadatain kívül a megrendelés számát. A rendelésnél egy visszaigazoló emailt kap tőlünk. A kifizetett összegről készült számlát nem a csomagjában, hanem eamilben kapja meg. (A termékek árában a postaköltség és a banki utalás költsége nincs benne)

Házhoz szállítás, szállítási díj és határidő

A megrendelt termék(ek)et Magyar Posta Zrt. cég szállítja házhoz. A szállítás munkaidőben történik (8 és 17 óra között) telefonos egyeztetés nélkül, ezért fontos, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben elérhető. Sikertelen kiszállítás esetén értesítést hagynak az Ön lakcímén.

Az áru Önhöz való megérkezése a szállító cégek által megadott határidők! A weboldal tulajdonosa, Landgraf Arnold magán vállalkozó fenn tartja a jogot, hogy a termék(ek) megrendelését követően legkésőbb 14 napon belül teljesítse a kiszállítást. Ez a 2 hetes határidő csak akkor valósulhat meg, ha a vártnál gyorsabban fogynak el a reklám és egyéb termékeink, melyek utánnyomásához idő szükséges. Ebből adódóan logisztikai probléma lépne fel, így a megnövekedett rendeléseket a nyomdai munkák hosszabb ideje miatt nem tudja a rendelést követően normális határidőn belül átadni a futárszolgálatnak, így ők nem tudják teljesíteni az a szállítási feltételekben meghatározott határidőket. Ebben az esetben értesítjük Önt, és közöljük Önnel e-mailben a várható kiszállítási időpontot.

Csomagolási költség

A termék ára tartalmazza a csomagolási költséget.

Garancia

Termékünkre 7 nap garanciát adunk, amit a számlájával érvényesíthet, mivel külön jótállási jegyet nem mellékelünk a termékhez. A garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket az eredeti számlával, eredeti csomagolásban, 100%-ig tovább értékesítési formában küldi vissza. A garanciális igény nem érvényesíthető a nem rendeltetésszerű használatból eredő problémákra. Amennyiben, mint vásárló minőségi okokból vagy egyéb indokolt okból visszaküldené a terméket és érvényesítené a garanciát, abban az esetben ezt megteheti.

Termék

A termékek és a szolgáltatások jellemzőit és alkalmazását a termék adatlapján olvashatja a > Shop < menü ponton alatt.

Web áruház kezelése

Web áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékét. Ebből adódóan a web áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást.

Adatvédelem

Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki, kivéve, ha a harmadik fél, mint közvetlen ajánlója szerepel az adatbázisunkban és a sikeres együttműködéshez és a közös munkához elengedhetetlenül szükséges. Továbbá harmadik félnek akkor adjuk meg az Ön adatait (név, cím és telefon, email cím…), ha a cégünket támogató vagy együttműködő partnercégekről van szó (pl.: Magyar Posta Zrt.), mennyiben a támogató vagy partnercégnek szüksége van, a kiszállítással, vagy egyéb Önt érintő tevékenységhez. Ebben az esetben a támogató cégek vagy partner cégek vagy alvállalkozók az általunk átadott adatokat tárolhatják és használhatják. De további feleknek illetve további személyeknek nem adhatják át. Mi az adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Reklamáció, kifogások, elállás joga

A csomag átvétele után kérjük, ellenőrizze le a tartalmát. Kérjük, minél hamarabb jelezze ügyfélszolgálatunkon az info@landgraf-arnold-naturopathe.com e-mail címen, amennyiben valami hiányzik a csomagból, vagy hibás, vagy sérült a termék. Az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. Felhívjuk figyelmét, hogy csak a sértetlen, eredeti állapotban és csomagolásban lévő terméket tudjuk visszavásárolni. Ha a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg a Vevő részére átadott tételt, az Eladó fenntartja magának a jogot arra, hogy a hiányzó tételekért díjat számítson fel a Vevőnek.

A távollévők között kötött szerződésekről szóló kormányrendelet szerint a Vevő az Eladóval elektronikus úton kötött szerződéstől 14 napon belül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. Indoklás nélküli elállás esetén a Vevő viseli az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos összes költséget. A Vevő által kifizetett áru ellenértékét Eladó 30 napon belül banki átutalással visszatéríti Vevőnek, Vevő az áru visszaszállításával egy időben köteles megadni a visszatérítéshez szükséges banki adatait, máskülönben Eladónak nem áll módjában visszatéríteni az összeget.

Landgraf Arnold magánvállalkozó csak és kizárólag a termék indításáért felel. Attól a pillanattól kezdve, hogy a csomagja átadásra került a szállító céghez (MPL) megkapja a szállító cégtől az ügyfél csomagjának szállítólevél számát, onnantól kezdve a szállítócégé minden felelősség a megrendelt termék házhoz szállításáért. A szállítócég minden terméket bebiztosít. A termék megsérüléséből eredő károkat a szállítócég rendezi az ügyfelek számára.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben nem talált választ kérdésére, az alábbi e-mail címre küldje el kérdését, és mihamarabb válaszolunk rá:
info@landgraf-arnold-naturopathe.com

TÁMOGATÓ PARTNEREK

Arquebusade WaterFeelingmagazinArquebusade Water