Nyelv: Magyar -

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat

Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó, mint adatkezelő számára kiemelt szerepet jelent a felhasználók személyes adatainak védelme. Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó a weboldalának használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló magyar törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben bármely személyes adatát eljuttatja hozzánk, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy azt Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

harmadik fél, mint közvetlen ajánlója szerepel az adatbázisunkban és a sikeres együttműködéshez és a közös munkához elengedhetetlenül szükséges. Továbbá harmadik félnek akkor adjuk meg az Ön adatait (név, cím és telefon, email cím…), ha a cégünket támogató vagy együttműködő partnercégekről van szó (pl.: Magyar Posta Zrt.), mennyiben a támogató vagy partnercégnek szüksége van, a kiszállítással, vagy egyéb Önt érintő tevékenységhez. Ebben az esetben a támogató cégek vagy partner cégek vagy alvállalkozók az általunk átadott adatokat tárolhatják és használhatják. De további feleknek illetve további személyeknek nem adhatják át. Mi az adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó adatvédelmi nyilvántartási száma: . Ezen kívül bármikor törölheti magát az értékesítési rendszerünkből és adatbázisunkból.

Jobb kiszolgálása érdekében Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó személyes adatokat gyűjt és használ. Például, amikor letölti ingyenesen vagy ellenérték fejében, termék ismertetőinket, fizetős reklámanyagainkat, könyveinke, szórólapjainkat stb vagy ingyenes reklám anyagainkat, vagy ingyenesen regisztrál a rendszerünkbe, vagy terméket rendel, akkor megkérjük arra, hogy adja meg a személyes adatait. Az Ön által ezen az oldalakon megadandó személyes adatok lehetnek elérhetőségi adatok, például az Ön neve, a címe, telefonszáma és email címe és más egyéb egyedi információ, például a felhasználói azonosítója és jelszava, számlázási és tranzakciós adatai. Minden levelünknél, mely lehet blogértesítő, cikksorozat vagy akció, az alsó láblécben bármikor lehetősége van leiratkozni, bármelyik levél láblécében levő leiratkozás linkre kattintva.

Az Ön által megadott adatokat és információkat különösen, de nem kizárólagosan az alábbi célokra használhatjuk fel:

  • piackutatás
  • piaci elemzés
  • vevői szokások elemzése
  • látogatottsági statisztikák összeállítása
  • ngyenes nyeremény és egyéb játékok bonyolítása
  • tájékoztatás nyújtása új termékekről szolgáltatásokról
  • tájékoztatás nyújtása különböző akciókról
  • vevői reklamációk intézése
  • megrendelések intézése

Landgraf Arnold természetgyógyász magánvállalkozó a személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatai biztonságát garantálják. Cégünk a vevői, partnerei személyére, adataira, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi információt üzleti titokként kezel! Az üzleti titokként történő kezelés alól csak az érintett adatszolgáltató adhat felmentést.

TÁMOGATÓ PARTNEREK

Arquebusade WaterFeelingmagazinArquebusade Water